BEGINNER’S LUCK?

Den här killen åt bara en gång i natt! Krokodiltårarna rann vid två tillfällen men det gick bättre än förväntat att trösta honom utan att amma. Nybörjartur? Jag är hursomhelst redo för natt nr 2; idag vilar jag från träningen och har redan sovit middag 2 timmar 🙂


This fellow ate only once last night! The crocodile tears were running on two occasions, but it went better than expected to comfort him without breastfeeding. Beginner’s luck? I’m ready for night #2; today I’m resting from training and have already slept a 2 hour nap 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s