ZOATS

Jag äter gröt till frukost generellt sätt varje dag. För att underlätta förbereder jag alla ingredienser i en burk som räcker ca 5-6 dagar. Fröblandningen är också förberedd i så man slipper göra det varje gång. Värm upp ca 1 dl med lite vatten och häll sedan Oatly iKaffe-mjölk i kastrullen utan att röra om. Jag äter med bär, frukt, paranötter (redan krossade och förvarade i kylen som alla nötter bör vara), mandel- och/eller jordnötssmör!

ca 5 dl havre
1 zucchini, fint riven
2-4 äggvitor
fröblandning (pumpakärnor, lin- chia-, hampafrön)
Himalaya-salt, kardemumma & kanel
Torkade aprikoser (bra för järnvärdet) & mullbär


I eat porridge for breakfast generally every day. To make it easier, I prepare all ingredients in a jar that lasts about 5-6 days. The seed mixture is also prepared so you don’t have to do it every time. Heat it up with a little water and then pour oat milk in the saucepan. I eat it with berries, fruit, Brazil nuts (already crushed and stored in the fridge as all nuts should be), almond and / or peanut butter!

about 5 dl oats
1 zucchini, finely grated
2-4 egg whites
seed mixture (pumpkin seeds, flax-, chia-, hemp seeds)
Himalayan salt, cardamom & cinnamon
Dried apricots (good for the iron levels) & mulberries

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s