TREAT

My dear friend and me
Our hotel view
Baby bump & Totême bathing suit

Förra veckan var jag på Falkenberg Strandbad tillsammans med en underbar vän. Hon och jag kan sitta och prata i timmar utan att ge någonting runtomkring vår uppmärksamhet haha, allt annat försvinner bort. Att få tillbringa ett dygn med enbart henne var så givande. Spa-ritualen och ett fint rum med havsutsikt blev bara ett plus! Vi lärde känna varann genom kursen i Transcendental Meditation. Trots att det var så pass nyligen som i februari 2019 känns vår vänskap så genuin och ömsesidig.

Är det lätt så är det rätt.


Last week I was at Falkenberg Strandbad with a wonderful friend. She and I can sit and talk for hours without giving anything around our attention haha, everything else disappears. Spending a day with her alone was so rewarding. The spa ritual and a nice room with a sea view was just a plus! We got to know each other through the course in Transcendental Meditation. Although it was as recent as in February 2019, our friendship feels so genuine and mutual.

If it’s effortless, it’s right

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s