Biopaten #4

Var på Hagas Gröna Naturmedicin i eftermiddags för fjärde gången. Lyckades genomföra ESteck-skanningen på andra försöket – jag har fortfarande låg syresättning men bättre blodtryck nu!

Skanningen visade som jag känt av att min mage fortfarande inte fungerar som den ska – tarminflammationen samt svamp- och bakterietillväxten är med andra ord inte borta. Biopaten tror att det är grunden till alla övriga symtom: All seretonin skickas t.ex. till magen, jag kan inte ta upp och tillgodogöra mig t.ex. B-vitamin, magnesium och kaluim, och även levern, binjurarna och gallan är påverkade, som bl.a. reglerar blodsockret med hjälp av hormonet kortisol – vilket är för lågt.

Jag ska påbörja en ny omgång med 3 olika homeopatiska mediciner, dagligen äta kål samt en hög dos av bl.a. B5, zink och C-vitamin för att underlätta leverns arbete.

Visste du att 1 passionsfrukt innehåller lika mycket C-vitamin som 6 apelsiner?

Tyvärr får jag fortfarande inte äta frukt, utan ska fortsätta med samma inflammationshämmande diet som innan där jag utesluter allt socker, gluten, mjölk, jäst, svamp och fläskkött.
Maten är inga problem för mig, mår jättebra av att äta så och skulle göra det oavsett.
Men att ta massa tillskott är jobbigt – det är innan, efter och mellan varje måltid, och jag måste ha med mig massa piller och pulver överallt hehe..

Jag räknade inte med att behandligen skulle vara över men blir såklart ändå påverkad av de inte alltför positiva resultaten.
Men det gäller bara att ta nya tag – jag har kommit en bra bit på vägen trots att jag bara behandlats sedan i maj.

Jag ska inte börja med några nya mediciner förrän jag är på hemmaplan igen på onsdag, utan nu ska jag njuta av att vara ledig och i Göteborg – fick idag reda på att jag får börja äta getost igen så jag har köpt det och rawfood-glass 🙂

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s