Lugn lördag på lång helg

Jag är ledig från jobbet på både måndag och tisdag – ska på ett fjärde besök till biopaten så jag tar ett tåg till Gbg imorgon.

På tisdag ska jag på ett möte i Karlstad angående jobb i Norge – håller alla möjligheters dörrar på glänt! Har därför suttit och finslipat på mitt CV och skrivit personligt brev både på svenska och engelska – det tar tid!

Nu ska jag gå en lång promenad med mamma för tredje gången idag – har precis ätit hennes älgköttbullar och mjuka pepparkaka med risella :-)Det är skönt för magen att gå efter maten, speciellt eftersom jag börjat få uppstötningar på senaste.. får ta upp det med biopaten, för det är ingenting jag haft innan 😦

0 thoughts on “Lugn lördag på lång helg”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s