Vad gör det om hundra år


Som jag skrev igår blir jag stressad när jag inte hinner blogga – när jag inte uppfyller de mål jag i förväg siktat in mig på, oberoende av mitt utgångsläge.
Har exempelvis haft en ganska tuff dag idag och samtidigt lagt till medicinerna från det tredje besöket hos biopaten (vilket faktiskt gått bra!) men istället för att se det jag gjort märker jag hur jag håller mina händer för ögonen och bara låter det som fattats i dagens prestation sila in mellan fingrarna. Precis som om man någonsin skulle kunna bli klar… Det är skrattretande hur duktig man är på att skada sig själv!

Det roliga är också att ingen egentligen bryr sig om mina blogginlägg – det är ingen som ligger sömnlös.

Så i slutet av denna dag påminns jag om att man lite oftare borde släppa taget, och känna att det som är nu – är tillräckligt.

Att för en liten stund, inte sträva efter någonting.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s