I’m crazy but you like it


Jag har länge tyckt att mitt ögonlock hänger ner mer på ena sidan – vid mitt återbesök nu i augusti berättar biopaten att området över ögonlocket representerar levern. Jag har precis behandlats för s.k. “läckande tarm”, där bl.a. proteiner inte bryts ner inne i tarmen utan följer med ut i levern. Detta har i sin tur, enligt biopaten, påverkat levern och hormonbalansen.
Bra mat för levern är kål, ruccola, ägg, morötter, broccoli, rödbetor, vitlök, endive, citron, blåbär.

Flera personer har berättat för mig att högerbenet representerar manliga relationer. Jag har haft riktigt ont i mitt högra knä, trodde det var pga. överbelastning från att jag jobbade så mycket som massageterapeut. Det kanske det var också, men ingen undersökning eller röntgen visade på några skador, och ingen behandling eller sjukgymnastik hjälpte, inte ens smärtstillande från Guatemala. Det släppte dock av sig själv i somras – samtidigt som jag släppte taget om en relation.

Om man har ont i ländryggen/svanken kan det bero på att man bär på känslor som man inte släppt ut eller låtit sig känna. Har man istället ont i nacken kan det bero på att man inte fått säga vad man tycker eller fått sin röst hörd.

Jag tycker sånt här är jätteintressant och skulle vilja veta mer om vad olika kroppsdelar och zonterapi-punkter representerar:-)

Höger näsborre sägs representera den vänstra hjärnhalvan, manligt, yang, sol, energi, vakenhet. Håll för vänster näsborre och andas genom den högra om du t.ex. har ett viktigt möte eller ska köra bil och behöver piggna till och vara alert.

Vänster näsborre representerar den högra hjärnhalvan, kvinnligt, ying, måne, lugn, ro och avslappning. Håll för höger näsborre och andas genom den västra om du behöver komma ner i varv eller inte kan sova.

God natt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s