“Vi har fått in flera hundra mail och du är en av de 25 bloggare som…”

La vie est magnifique – vad som än händer.

Som jag skrivit innan söker jag massa jobb just nu, för att sätta mitt hamsterhjul i rullning.

Min flyttfågelsinstinkt förbereder samtidigt en flykt för vintern.
Men jag har valt att tacka nej till ett av två jobbalternativ i USA. Det andra alternativet ligger inte i mina händer, vilket har bäddat för först frustration, och sedan uppgivenhet.

Jag är lite för ofta blåögd, och målar kreativt upp en färgglad bild av hur saker och ting kommer bli i framtiden. Jag vet inte varför jag lägger mig i på det sättet, allt faller ju på sin plats inom sin tid. Och oftast blir det inte som jag tänkt mig – utan bättre.

Men när jag häromdagen stod och grävde min grav, fick jag ett mail. Till min dystra inställnings förvåning började det inte med ”Tack för din ansökan. Tjänsten är tillsatt av annan sökande”, utan
Vi har fått in flera hundra mail och du är en av de 25 bloggare som vi tycker är extra intressanta

Ett uppdrag hos bloggportalen improveme.se. En chans att bli utvald som toppbloggare.

Min puls återkom. Jag slängde direkt ifrån mig spaden och sprang och hämtade hammare och spik för att hänga upp mig på detta.
Okej, alla behöver ett ljus i tunneln, en drivkraft. Det här uppdraget kom väldigt lägligt, och jag är tacksam för motivationen det skapar inombords. Jag ska samtidigt ta tillfället i akt och påminna mig själv om att ta det lugnt och att inte räkna med någonting egentligen. Tiden får avgöra vad det här kan leda till.
Först och främst har jag blivit ombedd att flytta min blogg till bloggportalen improveme.se. Därifrån fortsätter jag blogga som vanligt, och kan under hösten bli utvald till toppbloggare.

Jag håller tummarna. För samtidigt som jag sökt jobb har jag bloggat en tid nu, och tanken har slagit mig att jag kanske redan gör det som jag är ämnad för, att skriva är min gåva.

What would you do, if money didn’t matter?

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s