Jag är en datanörd

Jag sitter vid datorn flera timmar och dagen just nu och söker olika kurser, jobb osv., jag glömmer bort att äta och blir jättearg om jag blir störd haha..


Jag är inte van vid att sitta så mycket framför datorn och har känt mig jättestel och spänd i ryggen ett tag, har bokat en tid till en kiropraktor på onsdag. Jag har varit jättetrött i två dagar nu men jag tror att det beror på att jag gick från att äta 1 till 3 magnesiumtabletter, borde ha trappat upp det. Nu tar jag bara två stycken och precis innan jag ska sova i och med att man kan bli trött av magnesium.
Här i Hultsfred har det regnat nästa hela dagen och jag fryser så nu ska jag dansa och lyfta lite fria vikter jag har här hemma så jag blir varm.
Ha en fin kväll!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s