#Den enda med säkerhetsbälte

Nu sitter jag på bussen från Göteborg till Hultsfred, ska träffa mina föräldrar för första gången på 7 månader! Jag har saknat dem jättemycket, det ska bli så kul att ses. Jag flyttade redan när jag var 16 år och har sedan dess bott långt bort, men vi står varandra väldigt nära och jag tänker att det kanske är på grund av det. Jag uppskattar verkligen de gånger vi kan ses och tar inte de tillfällena för givet, det är så lätt att ta framför allt sina föräldrar för givet. “Man saknar inte kon förrän hon är ur båset” som min mamma brukar säga (?) så när jag var i Guatemala kände jag hur viktigt det är för mig att ta tid för dem. Tid kostar ingenting, men den tar slut förr eller senare, eller hur.

Enligt vädret ska det bli sol i helgen så jag hoppas att jag kan träffa min barndomsvän och hans tjej vars barn jag har en present till från Guatemala, sen planerar jag att laga massa mat med mamma, spela piano och gitarr, få tid att sakna min pojkvän lite grann vilket jag redan gör och springa och basta. Jag har sedan nästan 3 år tillbaks problem med mitt knä och får jätteont när jag springer för ofta och om jag springer på asfalt, har börjat acceptera att jag inte kan springa mer än två gånger i veckan. Men jag älskar att gå på promenad, jag och min mamma och syster har alltid gjort det, vi kan gå i flera timmar, och nu när vi var i Guatemala började jag och min kille gå mycket, ofta efter att vi ätit vilket är jätteskönt för magen. Sen har vi båda så ont i kroppen ibland också att vi inte kan springa utan får gå heheh..

Sen ska jag hyra film på Preem med pappa och kolla på hans bioduk på högsta volym, han säger att

“om det exploderar på filmen ska det ju kännas så”

Deras sovrum ligger dock precis över tv-rummet så när han kollar på action halv två på natten vet jag inte om mamma håller med.. I Guatemala kostar en film 5 kr och de har dem allra nyaste filmerna nästan samtidigt som de kommer på bio hehe. Annars kan man alltid gå på VIP-bio med liggfotöljer och servitörer som serverar allt ifrån glass och godis till öl och vin och sushi. De hade bl.a. oxfilésushi med varm ströbrödspanering runt, så det var kallt och varmt samtidigt, sjukt gott! Sen hade de den godaste sojasåsen jag smakat, den var jättesalt och vi beställde alltid in 2-3 st och i stort sett drack en liten klunk till varje tugga så man fick gå upp på natten för att häva i sig typ mjölk men inte ens det tog bort törsten heheh.. Aah “goda” minnen som min pappa skulle ordvitsa om i hopp om att vara rolig. Okej det märks att jag saknar dem.
Grymt att Swebus har WiFi, däremot mår jag illa om jag inte kollar på vägen.

20130508-143928.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s