Sen frukost

Havregrynsgröt på Sempers glutenfria havregryn med bär, koffeinfritt kaffe med havremjölk och socker. Jag har fram till precis nyligen alltid använt Stevia eller sötningsmedel istället för vanligt socker men jag har kommit fram till, bättre sent än aldrig jag vet, att det känns mindre nyttigt med framställt låtsassocker än riktigt socker.
Jag drack jättemycket kaffe innan, starkt också, men slutade med det under min behandling mot humörsvängningar. Innan vet jag att jag ibland kände att starkt kaffe kunde sätta igång en viss stress och oro inombords, lite som ångest, så det känns bättre nu när jag inte dricker kaffe, med koffein alltså. Om det egentligen har någon påverkan eller ej vet jag inte, men om det har det är det ju en enkelt sak att undvika för att inte riskera att känna stress. Enligt en föreläsning om just stress som jag var på i höstas ska effekten av en kopp kaffe ha halverats efter 6 timmar, den har alltså försvunnit helt efter hela 12 timmar. Om man dricker som jag gjorde innan typ 5 koppar om dagen är man, om det stämmer, i så fall konstant påverkad av koffein..?

frukost8maj

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s