Frukost

Havreyoghurt med banan

Frukost – havreyoghurt med banan och dadelsirap.
Det är egentligen godare med sojayoghurt, och billigare – havreyoghurt kostade nästan 30 spänn.. Men jag har läst att glutenallergiker kan vara känsliga mot soja och jag vet inte om jag känner av det bara för att jag läst det eller inte men jag tänkte undvika sojaprodukter ett tag bara för att se om jag känner någon skillnad. Ointressant för alla som inte både är glutenallergiker och inte äter mjölkprodukter!!

havrevssoja

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s